QUAPE
QUAPE

QUAPE

QUAPE - Solution you can trust

Về chúng tôi

Welcome To QUAPE!

We are a web hosting business with offices in Singapore and Vietnam that has been offering dependable services for more than 12 years. Despite hosting more than a hundred different domains, we are always looking for ways to enhance and broaden the range of our services. Even while technology serves as the framework for QUAPE, the team of energetic and young people is what made the project successful. Our team is made up of experienced web developers and web hosting experts who can quickly resolve any issues that may arise.

As QUAPE always values the human factor, we will provide the best welfare for you.

- Young, creative and professional working environment: You will get the chance to work in an environment that inspires new ideas, promotes transparency and cooperation. Your teammates are young, passionate and professional so that they will become not only your colleagues but also your second family. Besides, you can receive valuable feedback and assistance from your managers to improve your performance and producti

- Good benefits: When joining QUAPE, you can receive up to 13 months of wage payment. Not only health, social and unemployment insurance are fully provided but also you can have high-quality water and snacks to give you energy throughout the day.

[Vietnamese translation]

Chào mừng đến với QUAPE!

Chúng tôi là một doanh nghiệp lưu trữ web có văn phòng tại Singapore và Việt Nam đã hoạt động hơn 12 năm. Mặc dù lưu trữ hơn một trăm miền khác nhau, chúng tôi luôn tìm cách nâng cao và mở rộng phạm vi dịch vụ của mình. Đội ngũ những người trẻ tuổi và năng động chính là điều đã làm nên thành công của công ty. Nhóm của chúng tôi bao gồm các nhà phát triển web và chuyên gia lưu trữ web có kinh nghiệm, những người có thể nhanh chóng giải quyết mọi vấn đề.

QUAPE luôn đề cao yếu tố con người, chúng tôi sẽ mang đến những phúc lợi tốt nhất cho bạn.

- Môi trường làm việc trẻ trung, sáng tạo và chuyên nghiệp: Bạn sẽ có cơ hội làm việc trong một môi trường đầy cảm hứng cho những ý tưởng mới, thúc đẩy sự minh bạch và hợp tác. Đồng đội trẻ trung, đam mê và chuyên nghiệp, gắn kết kết với nhau không chỉ nhau đồng nghiệp mà còn như gia đình thứ hai. Bên cạnh đó, bạn có thể nhận được góp ý và hỗ trợ có giá trị từ các nhà quản lý của mình để cải thiện hiệu suất và năng suất công công việc.

- Phúc lợi tốt: Khi tham gia QUAPE, bạn có thể nhận được tới 13 tháng lương. Không chỉ được cung cấp đầy đủ các chế độ y tế, bảo hiểm xã hội, bảo hiểm thất nghiệp mà bạn còn được cung cấp nước giải khát, cà phê rang xay tươi và đồ ăn nhẹ để cung cấp năng lượng cho cả ngày.

Chế độ đãi ngộ

 • Working time: 9:00-18:00 (Monday - Friday).
 • Leave 14 days/year and public holidays, Tet as prescribed.
 • Competitive salary and wages (willing to negotiate).
 • Salary review once a year.
 • 13th month bonus, other bonus.
 • All insurances according to Vietnamese Labor law.
 • Company trip, Team building programs and other interesting activities.
 • Be provided with a computer to work.
 • Working place: Khuc Thua Du, Dich Vong Ward, Cau Giay District, Hanoi City.

Thông tin chung

Lĩnh vực

Phần Mềm

Quy mô công ty

10-24

Quốc tịch công ty

 • Vietnam

  Vietnam

Thông tin liên hệ


Mạng xã hội

Địa chỉ công ty

 • Tầng 6, 14 Khúc Thừa Dụ, Phường Dịch Vọng, Quận Cầu Giấy, Thành phố Hà Nội