Senior/ Expert Technical Engineer (Top 10 Messaging Apps Worldwide) | Salary Up To $5000

AI&T
Tầng 5, 266 Đội Cấn, Ba Đình, Hà Nội.
Outsourcing
31-07-2017
Salary: Up to $5,000
PHP C++ Java JavaScript Python Ruby Web

Technologies We're using

PHP
C++
Java
JavaScript
Python
Ruby

What You’re In Charge?

 • Assignment should be based on your career wishes, knowledge as well as your previous experiences.
 • Details will be discussed at the interview.

What We’re Searching?

Must:

 • Professional knowledge of at least one programming language (Java/ C++/ Ruby/ Perl/ Python/ PHP/ Javascript, etc.).
 • Understanding of software architecture, OOP and design pattern.
 • Eager to learn new technology and to resolve project.
 • Have a passion for exploring new technology and have always been the pioneer into exploring new technology.
 • Want to be a part of research team to keep up with latest technologies of Cloud service, Big Data and Machine Learning.

Prefer:

 • No language skills required. If you have English or Japanese skills you will have the opportunity to work directly with top engineers in Japan and our clients from different countries. You also have a chance to join and present at International Technical Conference to share the technical challenges and various experiences faced by engineers in different countries.
 • Experience with development/operation of systems with large quantities of data and traffic.

Best About This Position

Salary: Senior from $1.500+ / Expert: from $2.000 to $5.000 or higher salary as per your capabilities. Bonus: 13 th month salary & Performance bonus.
We offer you an opportunity to work directly with Japan’s top internet engineers to contribute to the development of a platform with a global user base of over 220 million monthly active users. (Can you name this platform?).
Healthcare for you &your family.
Language training, Local Workshop, International Workshop, Onsite training.
We give you a place to work with world leading technologies. When join us, you will have a great career opportunity to follow your passion for technology.
Annual company trip, Sport activities (Football, swimming, badminton, billiard, yoga, etc.).
Working from 8.00 to 17.30 Mon to Fri (1.5 hour lunch break).

AI&T

AI&T là Công ty chuyên nghiệp trong thiết kế, phát triển và vận hành các ứng dụng, games, hệ thống trên internet, hệ thống xử lý hình ảnh/ video cũng như quản lý Cloud server có tính linh động, tính cân bằng tải và độ tin cậy cao. Trải qua... See more
 • AI&T là Công ty chuyên nghiệp trong thiết kế, phát triển và vận hành các ứng dụng, games, hệ thống trên internet, hệ thống xử lý hình ảnh/ video cũng như quản lý Cloud server có tính linh động, tính cân bằng tải và độ tin cậy cao.
 • Trải qua 12 năm hình thành phát triển, với nhiều kinh nghiệm đa dạng trong các mảng sản phẩm khác nhau, triển khai từ ý tưởng sơ bộ đến chi tiết, luôn đảm bảo chất lượng và tiến độ dự án., AI&T tự hào là một trong những đối tác hàng đầu tại Việt Nam của các tập đoàn hàng đầu Nhật Bản/ quốc tế - trong đó có tập đoàn sở hữu platform, ứng dụng internet với hàng trăm triệu người dùng trên toàn thế giới; đồng thời AI&T cũng tham gia nhiều dự án start- up tại Việt Nam trong vai trò chủ chốt về kỹ thuật. 
 • Ở doanh nghiệp công nghệ năng động như AI&T, con người luôn là yếu tố trung tâm, tạo ra các sản phẩm sáng tạo. 
 • Đặt mục tiêu đi đầu trong xu hướng phát triển công nghệ của thế giới, đến với AI&T bạn có cơ hội tham gia môi trường làm việc năng động, thường xuyên học hỏi và áp dụng những kiến thức, công nghệ mới trực tiếp trên nhiều khâu trong phát triển dự án, hướng tới trở thành full-stack developer. Bạn sẽ có cơ hội tham gia vào việc phát triển các sản phẩm nổi tiếng trên thế giới cũng như ở Việt nam, cơ hội tham gia vào các start- up công nghệ mà AI&T tham gia đầu tư.
 • Chúng tôi luôn chào đón các ứng viên luôn sẵn sàng đương đầu với các thử thách, nỗ lực phấn đấu để làm ra những sản phẩm tốt nhất, chất lượng nhất phục vụ người dùng trên toàn thế giới!
 • "Trong suốt chặng đường phát triển bền vững và lâu dài, AI&T theo đuổi sự giản dị và giá trị. Giản dị trong mối quan hệ giữa thành viên với thành viên, giản dị trong mối quan hệ giữa bộ phận với bộ phận. Giá trị trong nỗ lực tiến bộ hàng ngày của mọi thành viên, giá trị trong những kế hoạch, những phúc lợi, những sự kiện luôn hỗ trợ cho sự tiến bộ đó".
Less

Tầng 5, 266 Đội Cấn, Ba Đình, Hà Nội.

Outsourcing